AC: Jagter altid fast spilletid

Kategorier


Anders “AC” Chrisriansen glæder sig til igen at træne under varmere himmelstrøg i næste uge på La Manga.

AC: Jagter altid fast spilletid

Turen med Ligalandsholdet har givet Anders ”AC” Christiansen nye oplevelser og mere hår på brystet til at kæmpe om pladserne hos FCN i foråret

– Jeg var med fra start og spillede en time mod Mexico. Det var en rigtig sjov kamp at være med i og en fed oplevelse at spille på så stort et stadion foran over 40.000 tilskuere. Mexico står lige foran en VM-kvalifikationskamp og tog det meget seriøst. De var virkelig gode og hurtige. Det giver da hård på brystet at spille den slags kampe mod nogle af de bedste. Sådan lyder det fra Anders ”AC” Christiansen, der i denne uge er tilbage i Farum Park efter turen med Ligalandsholdet til Arizona. Allerede på fredag sætter han og resten af FCN-truppen atter kurs mod varmere himmelstrøg på La Manga i Spanien til FC Nordsjællands den årlige træningslejr: – Når man kommer hjem til regn, sne og kulde, glæder man sig til at komme afsted og træne i shorts igen. Jeg glæder mig også til at træne med alle de nye spillere, vi har fået i klubben, og lære dem at kende. Vi fulgte jo med på nettet fra Arizona med af- og tilgange, og det ser spændende ud. Anders ”AC” Christiansen skiftede fra Lyngby til FCN i slutningen af juli, og han har i løbet af efteråret fået mere og mere spilletid. Mod slutningen af efterårssæsonen fik han vist sig så godt frem, at det også blev til en plads blandt Morten Olsens udvalgte til Ligalandsholdets januartur: – Jeg fik desværre en lille ankelskade ved én af de første træninger, men heldigvis blev jeg så hurtigt klar igen, at jeg alligevel fik mange træninger og kunne spille den sidste kamp på turen. – Det var min første tur med Ligalandsholdet, men der var ikke så meget overraskende for mig. Spillestilen er jo den samme og jeg har prøvet ture med U/21 landsholdet tidligere, men jeg fik da mange nye input. – Det giver ekstra blod på tanden at være med på det niveau, og nu jagter jeg mere spilletid for FCN i foråret. Det vil altid være min tilgang til fodbold at gå efter fast spilletid, siger Anders ”AC” Christiansen. Den kun 22-årige midtbanespiller nåede allerede i slutningen af efterårssæsonen at tilkæmpe sig meget spilletid og syv Superligakampe i startopstillingen. Han fik også scoret et mål i den sidste hjemmekamp mod Brøndby.