Zangenbergs ’fedttang’ på spil i spillertruppen

Kategorier

Zangenbergs ’fedttang’ på spil i spillertruppen

Et par gange i løbet af en sæson skal spillerne have målt deres fedtprocent.

Det er fysiske-træner Mathias Zangenberg som hiver fedttangen ud af skabet og får spillerne til at stå skoleret når de skal have målt fedtprocenten. – Fedtprocenten hænger sammen med vægten, men spillerne er meget forskellige og man kan sagtens sige at der er nogle spillere hvor det er okay at de går op i vægt. Men det er ikke vægten alene du kan bruge, du kan godt have en spiller der tager på i vægt, men hvor en stor del af den forøgelse er muskler. Og det kan være okay, hvis det er det der er planen, fortæller Mathias Zangeberg. Du kan se og høre mere fra Mathias Zangenberg og Mark Gundelach om besøget fra ’fedttangen’.