Vær med til at præge FCN’s medier

Kategorier


Kom med input til FCN’s nyhedsbrev – foto: fcn.dk

Vær med til at præge FCN’s medier

FC Nordsjælland er i konstant udvikling på og uden for banen. Til foråret vil flere af klubbens medier få et løft i både indhold og udseende og vi vil meget gerne have dit input til de næste skridt.

I første omgang handler det om Nyhedsbrevet, som i fremtiden vil byde på stort og småt fra livet i og omkring FC Nordsjælland. Vi vil bringe eksklusive nyheder, billeder og videoer, der ikke findes andre steder, og vi vil lade fans komme endnu tættere på spillere og ledere ved jævnlige fan-interviews og videoklip. Der vil også være nyheder fra partnerkredsen, gode tilbud fra FCN Shoppen og updates fra vores netværksklubber i FSN-samarbejdet. Du kan være med til at forme indholdet og allerede nu starter vi en konkurrence, hvor du med dit indspil bl.a. kan vinde en original Champions League-bold, en spillertrøje og lidt godt fra den nye merchandisekollektion. Alt du skal gøre er, at like vores facebook-side (link: facebook.com/fcnordsjaelland) og give os dit indspil til, hvad du godt kunne tænke dig som fast element i det nye nyhedsbrev, hvad ville du gerne høre mere om, og hvad kunne du tænke dig af fordele som modtager af nyhedsbrevet? Giv os dit bud på facebook eller på press@fcn.dk – så er du med til at skabe det nye nyhedsbrev. Og i konkurrencen om godter fra Champions League og FCN Shoppen.