Uffe Bech: Vi kombinerede os til chancerne

Kategorier


Den nye FCN-spiller Uffe Bech blev matchvinder for Danmarks U/21 landshold.

Uffe Bech: Vi kombinerede os til chancerne

Flere FCN-spillere i fokus under kampene for U/21 og Ligalandsholdet under opholdet i Arizona

FC Nordsjælland har hele syv spillere med på den kombinerede tur til USA for U/21 og Ligalandsholdet, og flere af disse har været i fokus i forbindelse med scoringer. I aftes havde U/21 landstræner Morten Wieghorst sine tropper i aktion mod MLS-holdet Real Salt Lake, og danskerne vandt 2-0 i forholdsvis sikker stil. Målet til 1-0 efter 38 minutters spil var en ren FCN-træffer, idet Uffe Bech scorede på et straffespark begået mod Mark Gundelach. Uffe Bech er også ganske godt tilfreds med kampens forløb: – Vi startede rigtig godt og var klart bedst i første halvleg. Vores possession fungerede rigtig godt, og vi fik kombineret os igennem til en del chancer. Salt Lake fik slet ikke skabt noget den anden vej. Midtvejs i første halvleg kom Gundelach med frem, og han lavede et super overlap og tog bolden med ind i feltet, hvor han blev nedlagt. Jeg scorede på det efterfølgende straffespark. – 2.halvleg var lidt mere afventende, men vi fik da scoret til 2-0 på et frispark. Jeg forsøgte at sparke den hårdt mod fjerneste stolpe, den blev rettet af, af en forsvarsspiller, og gik i mål. Det blev vist noteret som et selvmål. – VI faldt i tempo bagefter. Man kunne godt mærke, at der var flere af os, som blev lidt trætte efter at have spillet første kamp i godt to måneder. Men samlet set synes jeg det var en fortjent og god sejr, med en fin modstander, siger Uffe Bech, der skiftede fra Lyngby til FC Nordsjælland kort før afrejsen til Arizona. Den nye FCN-spiller er ikke den eneste målscorer i tigerflokken i USA, for også Kasper Lorentzen viste sin målfarlighed, da Ligalandsholdet i lørdags spillede sin første kamp på turen. Kasper Lorentzen scorede til 2-0 i Danmarks 4-0 sejr over Canada. I den kamp var også Jores Okore med fra start. Inden hjemrejsen skal Morten Olsens Ligalandshold spille endnu en kamp mod Mexico onsdag aften (lokal tid), og herefter vælger Landstræneren også sin trup til den kommende venskabslandskamp mod Makedonien onsdag 6. februar.