Tre FCN-spillere på U/19 landsholdet

Kategorier


De unge FCN-talenter tager nogle hurtige trin på udviklingsstigen.

Tre FCN-spillere på U/19 landsholdet

Kristian Lindberg, Andreas Maxsø og Emiliano Marcondes er alle med ved samlingen i Brøndby i de kommende dage

FC Nordsjælland er rigt repræsenteret på diverse danske landshold, og nu er også Emiliano Marcondes efterudtaget til de kommende dages samling for Danmarks U/19 landshold i Brøndby. I forvejen havde Kristian Lindberg og Andreas Maxsø fået valg til U/19 truppen, der træner i Brøndby torsdag og fredag. Lørdag spiller U/19 landsholdet en testkamp mod Brønshøj, og søndag er der afrejse til kamp i England, hvor holdet skal være frem til 6. februar. FCN har også en række spillere i USA i øjeblikket med U/21 og Ligalandsholdet, og tre af disse, Jesper Hansen, Jores Okore og Anders ”AC” Christiansen er alle med i startopstillingen, når Danmark kl. 04.00 i nat dansk tid møder Mexico i den sidste kamp på turen. Uffe Bech starter på bænken.