Transfervinduet: Godt begyndt

Kategorier

Transfervinduet: Godt begyndt

Sportsdirektøren gør status for første del af transfervinduet, og kigger frem imod resten.

Selvom Mikkel Beckmann, Michael Parkhurst, Rawez Lawan og Andreas Laudrup er alle dem som indtil videre har forlagt klubben, og Sportsdirektør Jan Laursen indrømmer da også at der har været gang i svingdøren, men at der arbejdes kraftigt på at supplere truppen med nye spillere. – Der har været one-way traffic indtil videre og det har vi det godt med. Specielt i en tid hvor mange klubber i Europa gerne vil slanke deres trupper, så det har givet lidt luft. Det er også nødvendigt, hvis vi gerne vil holde fast i vores filosofi om at  kunne tage nogle af vores egne unge op, men også muligheden for at tage nogle nye ind udefra når de muligheder opstår. En del af den dynamik der skal være i FC Nordsjælland er at gøre lidt plads, så dem på U/19-holdet kan se at der ikke er alt mange foran dem. Så er der også tid og plads til at kigge på nye spillere i vinduet, og ud kan der også stadig ske noget, fortæller Jan Laursen og løfter sløret lidt for hvor langt i processen man er nået. – Der er tid i vinduet til at hente noget ind, og vi er fremme hvor vi kigger godt på nogle ting, og vi i processen med nogle konkrete spillere, men man ved aldrig om det lykkedes.  Men med mere end et par uger igen, så mon ikke det lykkedes, fortæller Sportsdirektøren med et smil. Du kan høre mere fra Sportsdirektøren i indslaget ovenfor om hvilke positioner der er interessante for FC Nordsjælland lige nu.