To FCN-spillere med mod Makedonien

Kategorier


Jesper Hansen leverede en flot præstation i målet for Ligalandsholdet mod Mexico i nat og har fået valg til A-landskampen mod Makedonien på onsdag.

To FCN-spillere med mod Makedonien

Målmand Jesper Hansen og forsvarsspiller Jores Okore er blandt Morten Olsens udvalgte til testlandskampen onsdag 6. februar

Som lovet satte landstræner Morten Olsen straks efter Ligalandsholdets kamp mod Mexico i nat navne på endnu en flok spillere til A-landskampen i Makedonien på onsdag 6. februar kl. 19.30. En sidste tstkamp før forårets VM-kvalifikationskampe, og den kan følges direkte på TV2. I forvejen havde Morten Olsen sat navn på 12 udlandsprofessionelle til kampen, og han har nu suppleret med ni spillere fra den Ligalandsholdstrup, der netop nu er på vej hjem fra Arizona i USA. Blandt de udvalgte er de to FCN-spillere, målmand Jesper Hansen og midterforsvarer Jores Okore. Jesper Hansen vogtede målet for Danmark i nattens kamp mod Mexico, der endte 1-1, begge mål scoret på straffespark, og FCN-keeperen viste sin klasse med et par pragtredninger. Også Jores Okore spillede stærkt i forsvaret gennem hele kampen. Anders “AC” Christiansen var også med i den danske startopstilling og fik en lille time på banen, mens FC Nordsjællands nyerhvervelse, Uffe Bech, kom ind i det sidste kvarter af landskampen.  Læs om landsholdsudtagelsen på DBU’s hjemmeside: KLIK HER