Stokholm melder afbud til Ligalandsholdet

Kategorier

Stokholm melder afbud til Ligalandsholdet

En skade betyder desværre at Nicolai Stokholm må melde afbud til Ligalandsholdet.

FC Nordsjællands anfører Nicolai Stokholm må blive hjemme fra Ligalandsholdets tur til Arizona. – Det har desværre holdt mig ude af træningen de sidste otte dage, så der går lidt tid før jeg er fuldt vigør igen. Det kommer så desværre til at gå ud over Ligalandsholdsturen, det er super ærgerligt. Jeg ville virkelig gerne have været med, det lignede en spændende tur med nogle spændende kampe. Jeg er ærgerlig over det, men der er ikke så meget at gøre ved det nu. Det handler for mig nu om, at komme i rette form og komme tilbage på træningsbanen, fortæller Stokholm. FCN-anføreren har fået to blokader for at komme skaden til livs, og Stokholm skulle gerne være i fulde omdrejninger igen om godt to uger, hvis alt går vel. – Stokholm har en overbelastning i maveregionen, som er et efterslæbt fra efteråret. Det har desværre ikke kunne lade sig gøre at få ham klar til næste uges Ligalandsholdstur. Vi er efter samråd med Københavns Privat Hospital, KPH blevet enige om at holde Stokholm hjemme for at han kan blive helt klar igen, fortæller fysioterapeut Hans Ørting.