Sportsdirektøren: Vi skal forsvare vores position

Kategorier

Sportsdirektøren: Vi skal forsvare vores position

FC Nordsjælland overvintrer på en 2.plads i Superligaen, den plads skal forsvares.

Det bliver en tæt Superliga som venter med 13 kampe i foråret, hvor specielt pladserne i toppen er tætte og det glæder FC Nordsjællands Sportsdirektør Jan Laursen. – Vi har fået et rigtig godt udgangspunkt i og med at vi ligger med helt fremme. Vi frygtede lidt efteråret med alle de kampe der lå med Champions League, pokal og selvfølgelig Superligaen. Om vi kunne være med fremme i tabellen igen, men det er lykkedes til fulde. Vi havde selvfølgelig håbet at der var lidt kortere vej til førstepladsen, men vi har fået forholdsvis mange point og derfor er det et godt udgangspunkt med 2.pladsen. Det er en plads der skal forsvares og vi skal gøre alt hvad vi kan for den køres i hus, fortæller Sportsdirektør Jan Laursen og fortæller lidt videre. – Vi kigger jo primært på hvordan vi kan forbedre os via indsats i stedet for bare resultatmål, men vi har fået smag for at være med fremme så derfor vil vi også gøre alt for at forsvare vores position, hvor der er mange der gerne vil overhale, siger Jan Laursen. Du kan høre mere fra Sportsdirektøren i indslaget ovenfor.