Spillerne: Vi skal stå snorlige

Kategorier

Spillerne: Vi skal stå snorlige

Der var fyldt godt op i Farum Park tirsdag formiddag, da FC Nordsjælland havde besøg af af stort set samtlige danske medier.

Det var anden dag for FCN-spillerne på træningsbanen, og der var fokus på prespillet og så var der også løb til af slutte af med. – En hård opstart kan vi nok forvente,  vi har fået af vide at vi skal stå snorlige rent formmæssigt, så vi kommer nok til at løbe lidt. Så bliver det rart at komme lidt ud at rejse, til et lidt varmere klima, når vi skal på træningslejr, fortæller AC. – (Mathias red.) Zangenberg havde det store smil på da vi skulle løbe til sidst, det er altid rigtig hårdt i starten, men også en nødvendig del af at komme i topform, fortæller Lasse Petry på en dag hvor medierne var besøg i Farum Park for at høre om målsætninger og forberedelser forud for foråret. Du kan høre mere fra Petry og AC indslaget ovenfor, men du kan også se billeder fra mediedagen.