Rawez Lawan skifter til IFK Norrköping

Kategorier


Lawan skifter til svensk fodbold – foto: boesen.dk

Rawez Lawan skifter til IFK Norrköping

FC Nordsjælland og IFK Norrköping er blevet enige om et omgående skifte for svenske Rawez Lawan, der allerede har indledt opholdet i sin nye klub.

Rawez Lawan kom til FC Nordsjælland i sommeren 2009 fra AC Horsens og har i sin tid i FCN bl.a. været med til at vinde to pokaltitler og et mesterskab. Sportsdirektør Jan Laursen udtaler: – Rawez har været en god og vigtig spiller for FC Nordsjælland, men han har i efteråret ikke opnået en mængde spilletid som er tilfredsstillende for hverken Rawez eller FC Nordsjælland. Der var ikke udsigt til en markant ændring på dette område, og derfor har beslutningen om et skifte ikke været så svær. – Vi har været glade for at have Rawez i FC Nordsjælland, hvor han har været en del af den succes som klubben har oplevet med et mesterskab og to pokaltitler. De to mål i pokalfinalen i 2011 står lysende klart som et af højdepunkterne, og vi ønsker Rawez al muligt held og lykke, lyder det.