Mikkel Beckmann skifter til APOEL Nicosia

Kategorier


Mikkel Beckmann jubler over én af sine scoringer og nu også en kontrakt i udlandet. (Foto: Boesenfoto.dk)

Mikkel Beckmann skifter til APOEL Nicosia

FCN-angriberen har netop underskrevet kontrakten med den cypriotiske mesterklub

FC Nordsjælland og APOEL Nicosia er tirsdag middag blevet enige om en transfer af Mikkel Beckmann, der således skifter til den cypriotiske mesterklub med omgående virkning. Sportsdirektør Jan Laursen udtaler: – Vi har været ekstremt glade for at have Mikkel Beckmann i truppen. Han har tilført FC Nordsjælland en masse, og det er med blandede følelser, at vi i dag tager afsked med ham. På den ene side er vi kede af, at miste ham, men på den anden side er det en rigtig god mulighed for Mikkel og en fin aftale. – Vi ønsker Mikkel al mulig held og lykke med de nye udfordringer. Mikkel Beckmann fortæller: – Det er både en sørgmodig og en god dag. Min tid i FC Nordsjælland har uden tvivl været den bedste i min karriere hidtil. At vinde mesterskabet og at komme i Champions League er det største overhovedet, og det har været en fantastisk tid med alle i og omkring FC Nordsjælland. – Det er sørgmodigt at skulle forlade FCN nu, men da jeg fik denne mulighed, følte jeg alligevel, det var det rigtige at gøre. Vi havde en aftale om, at hvis den rigtige internationale mulighed opstod med en fornuftig løsning for begge parter, ville klubben se positivt på det. Det her er en stor mulighed for mig, som jeg naturligvis glæder mig meget til og jeg er glad for, at vi er kommet til en god løsning. – Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige en kæmpe tak til alle omkring klubben, og ikke mindst alle spillerne og staben omkring holdet. Det er først lige begyndt, og jeg Håber inderligt, at kunne vende tilbage på et tidspunkt. Jeg ønsker klubben alt mulig held og lykke med at jagte endnu et mesterskab, og hele tiden stræbe efter at skrive historie, siger Mikkel Beckmann.