Lorentzen: Vi brænder alt af i 13 kampe

Kategorier


Kasper Lorentzen: Vi har masser af offensiv styrke i truppen.

Lorentzen: Vi brænder alt af i 13 kampe

– Vi har altid ambitioner om at være bedst, men realistisk er det sølvet, vi skal jagte. Det giver også gode muligheder for europæisk gruppespil, siger Kasper Lorentzen

FC Nordsjælland er i fuld gang med forberedelserne til forårets hæsblæsende slutspurt i Superligaen, hvor der kun resterer 13 spillerunder: – Vi gør klar til at brænde alt af i de 13 kampe for fuldt skrald. Det er klart, at vi alle sammen gerne vil opleve det samme som sidste år, men vi må også være realistiske. Vi har altid ambitioner om at være bedst, men FCK har været stærkere i denne sæson, og så må vi gå efter sølvet. Andenpladsen giver også gode muligheder for at nå et europæisk gruppespil, siger Kasper Lorentzen. Han var den eneste markspiller, der spillede med i samtlige 20 Superligakampe i efteråret, og han skal også med Ligalandsholdet til Arizona i næste uge: – Jeg glæder mig til at komme lidt væk fra den danske kulde og få ti dage kun med fokus på fodbold uden hjemlige forpligtelser. Det giver ny energi, og jeg håber, jeg får lejlighed til at bevise, at jeg også er klar til A-landsholdet, siger Kasper Lorentzen. Det er hans tredje tur med Ligalandsholdet men den første som FCN-spiller. Kasper Lorentzen skiftede fra Randers til FCN for et år siden, lige efter at være kommet tilbage fra landstræner Morten Olsens januartur. Kasper Lorentzen og de øvrige Liga- og U/21 landsholdsspillere fra FCN slipper med en uge i hjemlig træningskulde fra de 31. januar kommer retur fra Arizona, for allerede 8. februar tager FCN til La Manga på træningslejr, hvor holdet rustes til forårspremieren hjemme mod Horsens søndag 3. marts kl. 14.00 i Farum Park: Kasper Lorentzen scorede fire gange for FCN i efteråret, og han satser på at højne scoringsfrekvensen: – Jeg ville gerne have scoret nogle flere mål, og det er noget, jeg skal arbejde på. Jeg skal både blive bedre til at opsøge chancerne og være skarp, når de er der. Selv om vi har sagt farvel til flere offensive spillere, har vi fortsat masser af offensiv styrke i truppen. Klub og trænere skal nok have styr på, at truppen rummer de rigtige kvaliteter. – Vi troede på, at vi kunne forsvare mesterskabet, da vi startede sæsonen, og jeg synes også, vi har fået vist holdets kvaliteter. Men med det hul, der er op til FCK, er andenpladsen det realistiske mål. Det er vigtigt at huske på, at sølv også er godt for en ung klub som vores, hvor vi ikke har tradition for at være med i toppen, siger Kasper Lorentzen.