Lorentzen og Jensen kaldt hjem

Kategorier


Lorentzen kommer hjem et par dage før planen – foto: boesenfoto.dk

Lorentzen og Jensen kaldt hjem

I samråd med DBU er det besluttet at Kasper Lorentzen og David Jensen tager tidligere hjem fra landsholdsturen til USA.

Det skyldes for Kasper Lorentzens vedkommende et mindre vrid i knæet, som han fik under kampen mod Canada. Kasper har siden følt lidt irritation i knæet, og ville stå over træning og kamp. David Jensen mærkede et mindre riv i forlåret tidligere på ugen, og måtte stå over af samme årsag. Da ingen af de to spillere ville træne eller spille flere kampe i USA, og da DBU havde mulighed for at sende begge spillere hjem til klubben et par dage før tid, blev det besluttet at gøre dette tirsdag aften. Begge spillere vil blive undersøgt nærmere ved hjemkomsten, men de første meldinger tyder ikke på, at de må stå over i en længere periode.