Lorentzen: Har siddet for meget stille

Kategorier

Lorentzen: Har siddet for meget stille

FC Nordsjælland vente mandag tilbage fra ferie og kan nu se frem til otte ugers opstart før Superligaen igen starter.

Kasper Lorentzen var sammen med resten af truppen kort på træningsbanen for at blive testet, før det for alvor tirsdag går løs med træningen frem imod den første kamp imod AC Horsens den første weekend i marts. – Det var lidt hårdt, men det rart at komme ud og spille noget fodbold med de andre igen, fortæller Kasper Lorentzen, som dog også ser voldsomt meget frem til at skulle igang igen og bruge nogle af de erfaringer der blev høstet i 2012. – Det er altid rart at have ferie, og få slappet lidt af oppe i hovedet. Men til sidst bliver man også lidt, ja du ved, man skal ud og røre sig lidt, man sidder for meget stille, fortæller en smilende Kasper Lorentzen. Du kan høre mere fra Kasper Lorentzen i indslaget ovenfor.