La Manga programmet er fastlagt

Kategorier


I slutningen af næste uge skiftes Farum Park ud med lunere himmelstrøg på La Manga for FC Nordsjællands Superligatrup.

La Manga programmet er fastlagt

FCN møder først norske Aalesund og IK Start, og den sidste kamp på træningslejren bliver mod CSKA Moskva

FC Nordsjælland spiller på lørdag to træningskampe i Farum Park mod svenske Elfborg. De to klubber mødes med A-holdene kl. 12.00, og kl. 14.00 overtager B-holdene banen. Der er fri entre til begge kampe. Torsdag vender FC Nordsjællands mange Ligalandsholdsspillere retur og kan således også være til rådighed til den sidste test på hjemlig grund, før FCN sætter kursen mod La Manga i Spanien fredag 8. februar. Kampprogrammet for årets La Manga Cup er også netop offentliggjort, og der venter FCN tre gode testopgør: Søndag 10. februar kl. 16.00 spiller FCN mod norske Aalesund, der sluttede på 11. pladsen i Tippeligaen i sidste sæson. Næste modstander er nyoprykkede IK Start, der vender tilbage til Tippeligaen efter et års fravær, og den kamp spilles torsdag 14. februar kl. 16.00. Efter kampene mod de to hold fra Norge slutter FCN opholdet på La Manga med en kamp mod det stærke russiske hold CSKA Moskva søndag 17. februar kl. 19.00. CSKA sluttede på tredjepladsen i den bedste russiske fodboldrække sidste år. La Manga Cup spilles som en turnering, hvor alle deltagende hold spiller tre kampe, men de otte hold er ikke inddelt i puljer. Holdene spiller mod forskellige modstandere, men alligevel opgøres en slutstilling efter indhøstede point, og FC Nordsjælland stiller op som forsvarende La Manga mester fra sidste års turnering. FC Nordsjællands Superligatrup kommer retur tirsdag 19. februar, og herefter venter kun en sidste test mod Malmø FF i Farum Park søndag 24. februar, før det går løs for alvor i Superligaen med forårspremieren hjemme mod Horsens søndag 3. marts kl. 14.