Kildentoft skfter til FK Haugesund

Kategorier


Efter fem år i FC Nordsjælland skifter Henrik Kildentoft til norsk fodbold – foto: boesenfoto.dk

Kildentoft skfter til FK Haugesund

Henrik Kildentoft sætter kursen mod norsk fodbold, hvor han bliver holdkammerat med Christian Gytkjær.

FC Nordsjælland og FK Haugesund er blevet enige om et skifte med øjeblikkelig virkning, og det betyder at Henrik Kildentoft har sat en undersktift på en 3-årig aftale. 27-årige Kildentoft har været i FC Nordsjælland siden 2007, og har været med til at bringe klubben op i den position hvor man i dag står. To pokaltitler og et mesterskab er nogle af de ting som højrebacken kan tage med sig videre i karrieren. Det blev til 155 kampe i FCN-trøjen, og Kildentoft har været med til at arbejde hårdt for klubben i flere sæsoner og har altid været en spiller som gik forrest på træningsbanen og til kamp. FC Nordsjælland ønsker Kildentoft alt mulig held og lykke videre i karrieren.