Kasper Hjulmand æresgæst på Bornholm

Kategorier


Kasper Hjulmand overvækker prisen til årets talent 2013 på Bornholm, Adis Halilovic. (Foto: Arne Mikkelsen)

Kasper Hjulmand æresgæst på Bornholm

FCNs Cheftræner Kasper Hjulmand var æresgæst ved DBU Bornholms fodbold award 2013.

Årets træner i dansk fodbold, Kasper Hjulmand, talte til de mange frivillige trænere og leder til DBU Bornholms årlige fodbold award. Med til festlighederne var klubfolk fra de to FSN netværksklubber, Hasle IF og NB Bornholm, der fik en stor oplevelse: -Det var en fantastisk oplevelse og selvsagt en stor begivenhed for os. Kasper havde fokus på det frivillige arbejde og det var en stor gestus og inspiration for alle os fodboldfolk på Bornholm, siger formand for Hasle IF, Henning Jensen. Kasper Hjulmand talte om det betydningsfulde arbejde som de mange frivillige træner og ledere yder i de mindre foreningsklubber, ligesom han uddelte prisen til årets ungdomstalent på Bornholm: -Det drejer sig om at have nogle velfungerende rammer og dygtige ledere. Vi skal skabe en kultur, der gør det sjovt for børn og unge at dygtiggøre sig. I den sammenhæng er det helt afgørende for dansk fodbold at vi har så mange dygtige frivillige hænder derude, sagde Kasper Hjulmand. På spørgsmålet om hvordan klubberne kan blive endnu dygtigere lyder det: -Det er afgørende at man finder ud af hvem man er, og arbejder med de værdier og ting som man er allerdygtigst til. Og så skal man sørge for at skabe udviklingsrammer mere end præstationsrammer, sagde FCNs Cheftræner. Du kan se interview med Kasper Hjulmand fra TV2 Bornholm klik her.