John: Vi udvikler os godt sammen

Kategorier

John: Vi udvikler os godt sammen

FC Nordsjællands topscorer Joshua John glæder sig over det gode træningsmiljø i Farum.

Hollandske John kom til FC Nordsjælland i starten af august måned i 2012, og det blev til et forrygende efterår, hvor det blev til ni Superliga mål. 24-årig Joshua kom fra Twente, og igennem hele siden karriere spillet i hollandsk fodbold. Han fik sin fodboldopdragelse i Ajax, men slog først igennem i Sparta Rotterdam. I Holland er vinterpausen ikke lige så lang som i Danmark, og det betyder at  ’Josh’ ikke før har været vandt til den lange vinter opstart. – Jeg har jo været vant til 10 dages ferie i den tid jeg har spillet i Holland, men nu var det lige pludselig fire ugers ferie. Det var selvfølgelig rart at kunne komme hjem til familien og besøge dem, når nu det er første gang man spiller i et andet land, fortæller Joshua John og er glad for den lange opstart. – Det er godt med de otte ugers opstart, der er nogle spillere som forlader os og nogle nye som kommer ind. Det giver os tid til at finde hinanden igen, og få nye spillere bedre ind på holdet, siger den hollandske kant-angriber og supplerer. – De her otte uger tror jeg bliver nogle af de bedste otte uger jeg har haft, fordi jeg kan lære mere og blive bedre for holdet. For mig bliver det vigtigt at forstå spillet bedre, og de løb som jeg skal tage på de rigtige tidspunkter. Jeg lærer stadigvæk, da det er anderledes end i Holland, den måde som vi spiller på. Jeg håber på at gøre det bedre i foråret, og score nogle flere mål. Det vigtigste er dog at vi holdet fast i anden pladsen, for det er ikke dårligt at blive nummer to. Vi har et godt og ungt hold, og jeg håber vi kan angribe foråret, siger John, og ser tilbage på et hæsblæsende efterår, hvor han nydt at få meget spilletid og se holdet blive bedre. – Jeg er rigtig glad for at være her, og jeg spiller fast så længe jeg kan forsætte min udvikling, og det er jeg glad for. Vi har et godt hold, hvor vi er unge og alle gerne vil lære mere hele tiden, så niveauet bliver hævet. Vi har fået et par gode spillere ind i truppen, og jeg synes konkurrencen er hård i truppen, slutter Joshua John.