Job i FCN

Kategorier


Skal Farum Park blive din nye legeplads? – foto: Boesenfoto.dk

Job i FCN

Kunne du tænke dig et job i vores drift og kampafviklings afdelingen?

FCN søger en m/k til drift, kampafvikling og events. Går du rundt med en tiger i maven, har du erfaring med events, billetsalg og/eller værtsopgaver og har du lyst til at være en del af en organisation og klub i vækst, er du måske dén person, vi søger. Du vil indgå i teamet omkring Drift & Afvikling, der ud over kampafvikling blandt andet har ansvaret for diverse events, billet- og sæsonkortsalg, udvikling af Tigerklubben og kampoplevelsen i Farum Park. Stillingen, der skal besættes hurtigst muligt, vil byde på mange andre og nye udfordringer, men vil blandt andet have nedenstående punkter som ansvarsområder: Ansvarlig for:

  • Udvikling af Tigerklubben, kommercielt, aktivitetsmæssigt, og generelt.
  • Håndtering og salg af sæsonkort, events og information til sæsonkortholdere.
  • Ansvar for billetsalg på kampdage samt håndtering af billetter til partnere.
  • Events for vores CSR-partnere, primært Hillerød Hospitals børene afd.
  • Assistere omkring afvikling af kampe og events i Farum Park.

Arbejdstid vil være fleksibel: Almindelig kontortid i hverdagene plus weekend-arbejde i forbindelse med kampe og events. Løn efter aftale. Ansøgningsfrist: Mandag den 21.01.2013 kl.12.00. Har du mod på udfordringen og mener du kan gøre en forskel sammen med resten af klubben, send da din ansøgning til dkp@fcn.dk og vedhæft dit cv.