Jesper H. om de nye trøjer: Fedt design

Kategorier


Thomas Villadsen, Jesper Hansen og David Jensen i de flotte Diadora målmandstrøjer.

Jesper H. om de nye trøjer: Fedt design

– Vi glæder os rigtig meget til at spille i det nye Diadora målmandsdress, lyder det fra FCN-keeperne

FC Nordsjælland har skiftet tøjmærke til Diadora, og det er noget, alle har set frem til med stor spænding. Nu har også FC Nordsjællands målmænd fået det nye dress, og de er meget begejstrede: – Farverne er flotte. Alle tre sæt er rigtig fede, så jeg kan roligt sige, at det er et godt nyt produkt, vi har fået. Det er rart at have på, og shortsene sidder godt med lidt mere længde, end vi er vant til. Det er et fedt design, siger Jesper Hansen. Under demonstrationen er Jesper Hansen især imponeret af den farve, han selv optræder i: – Jeg synes, at alle farverne er lidt specielle, men særligt den her gul/grønne med de sorte kanter. Den skiller sig virkelig ud. Det er klassiske Diadora farver, der lyser op, og vi glæder os til at spille i de fede farver, fastslår Jesper Hansen. Også målmandskollega David Jensen er begejstret: – Der noget flot tøj og et godt design. Pasformen er helt perfekt. Vi kan alle sammen godt lide at have det på. Det er et godt produkt med flotte farver, og det vigtigste er, at tøjet sidder godt til kroppen, lyder det fra David Jensen. Følg med på fcn.dk for information omkring salget af de nye trøjer.