Hjulmand: Uffe er en speciel spiller

Kategorier

Hjulmand: Uffe er en speciel spiller

Cheftræneren glæder sig over den seneste erhvervelse på transfer-fronten.

Uffe Bech er ikke den højeste spiller, men til gengæld har han kvaliteter som ikke så mange andre kan mønstre, da han formår at udnytte sin størrelse på den rette måde. – En meget speciel spiller, qua sin størrelse, er han virkelig i stand til at operere hurtigt i små rum og han er meget eksplosiv i sine bevægelser. Han har altid scoret mange mål, og vi tror på at han sammen med de andre spillere kan finde en udvikling i sig, der er passende. Men det vil tage lidt tid, han skal lige vænne sig til os, fortæller Cheftræneren. Kasper Hjulmand har selv fulgt Uffe Bech siden han som 13-årig kom til Lyngby Boldklub, og kender derfor Bech ganske glimrende, og ser frem til at skulle arbejde med ham på træningsbanen. – Uffe har altid været en klog spiller, og har kunnet dirigere rundt med et helt hold da han var yngre, samtidig med at han spillede. Han er ikke så høj, men det gør ham nærmest umulig at fange i de små områder. Vi ser ham som det vi kalder en 7’er, altså en højre angriber, men også som en 10’er eller sågar den 9’er der falder lidt ned i banen. Så det er en spiller vi glæder os til at få på træningsbanen og arbejde med, så må vi se hvor lang tid der går før han er klar før han er helt på dupperne, siger Hjulmand.