Hjulmand: Pereira giver stor konkurrence

Kategorier

Hjulmand: Pereira giver stor konkurrence

FC Nordsjælland kunne i dag, torsdag, offentliggøre den femte nye spiller i januar måned. João Pereira blev altså nyeste mand i Cheftræner Kasper Hjulmands trup.

Pereira har senest optrådt i Moldavien, hvor han har spillet for mestrerne og været med til at spille Champions League kvalifikation. Portugiseren har også 36 U-landskampe bag sig, og senest har han repræsenterede U/21-landsholdet som anfører. Og det er da også en spiller der er skolet efter den portugisiske fodbold-stil, og det ser Kasper Hjulmand som en positiv kvalitet. – João har været igennem en rigtig god skole i Benfica, da han kom til dem som 13-årig, og har været der i syv et halvt år. Han er en rigtig dygtig og stærk forsvarsspiller, som taktisk er godt skolet og hvor han lige nu befinder sig i en situation hvor han er ekstremt sulten og glæder sig til at spille, fortæller Cheftræneren. Med tilgangen af Pereira har Hjulmand nu flere valgmuligheder til forsvaret, som ser styrket ud til foråret. – Jeg synes vi står rigtig stærkt nu, og jeg synes måske endnu bedre end i efteråret. Vi har fået to venstrebenet forsvarsspillere ind, som vi har kigget efter i noget tid. Og med tanke på dem som stadig er her, så er der stor konkurrence, siger Hjulmand.