Hjulmand: Kildentoft har alle FCN-værdierne i hjertet

Kategorier


Henrik Kildentoft har været med til at vinde både to pokalfinaler og mesterskabet i sidste sæson. (Foto: Boesenfoto.dk)

Hjulmand: Kildentoft har alle FCN-værdierne i hjertet

Det er en rigtig kulturbærer, FC Nordsjælland har sagt farvel til med Henrik Kildentofts skifte til norske FK Haugesund

Fem et halvt år i Farum Park og 155 kampe med tigeren på brystet. Henrik Kildentoft forlader FC Nordsjælland med status som en rigtig kulturbærer, der har været med til at sætte sit markante præg på klubben, hvor han både har været med til at vinde to pokaltitler og et mesterskab, inden han i går skiftede til FK Haugesund. FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand udtrykker det således: – Det er svært at sætte store nok ord på hvad Henrik har betydet for os. Kildetoft har været hos os i fem et halvt år, og har været anfører. Han har virkelig trukket et stort læs, han har altid været top-professionel. Han er for mig indbegrebet af en rigtig FC Nordsjælland-spiller, der har de ting, vi gør, helt inde i hjertet. – Han har været med i op- og nedture og altid ageret fantastisk. Han vil altid være en del af Nordsjællands historie, og han vil altid have stor plads hos os. Han vil altid være velkommen, og man må sige, at ’Kilden’ har betydet meget for vores fremgang i den periode, han har været her. Han har været til at hente tre titler hjem. – Jeg vil huske ham for et stort professionelt arbejde på træningsbanen, altid været en af dem som gik forrest, også selvom han har stået lidt uden spilletid i efteråret. Han har måske endda leveret endnu hårdere og har været med til at holde højt niveau til træning hver gang. Selv i den periode hvor han ikke har fået lov til at spille ret meget, har jeg ikke kunne finde et eneste sekund, hvor han ikke har arbejdet hårdt. – Kildentoft har altid glædet sig over sejrene og holdet og hjulpet sine holdkammerater til at blive bedre. Så vi ønsker ham virkelig alt det bedste for fremtiden, lyder det fra Kasper Hjulmand.