Hjulmand: Forsøgte nye ting

Kategorier

Hjulmand: Forsøgte nye ting

Lørdagens interne træningskamp var ganske intens og med tempo i spillet i tre gange tyve minutter i Farum Park

Frosten har bidt sig fast i Danmark, men da FC Nordsjælland i dag kl. 12 tog fat på årets første kamptræning med en intern match, smilede solen igennem på en måde, så man allerede fik lidt forårsfornemmelser i Farum Park. Det er altid et godt tegn, når der kommer gang i træningskampene, og efter en let gang træning, delte trænerne Superligatruppen suppleret med syv U/19 spillere op i to hold til en rask kamp på tre gange tyve minutter. Resultatet blev en tempofyldt match med ganske pæn intensitet for dette tidlige tidspunkt i forberedelsesfasen. Holdene var blandede og jævnbyrdige. Det sluttede 1-1 på mål af Nichlas Rohde for det blå hold, mens Kasper Lorentzen udlignede for orange. Årstiden taget i betragtning blev der spillet hurtigt og med masser af godt pasningsspil, som Cheftræner Kasper Hjulmand var tilfreds med: – Vi kom godt igang med tre gange tyve minutters kamp, hvor der var forskellig fokus i perioderne. Det var fint at se spillerne i de rigtige bevægelser i forhold til kampsituationer. Så det var en fin testmatch, hvor der også blev jobbet godt. – Allerede her fra start forsøgte vi også lidt nye ting, og så fik vi lejlighed til at se mange af U/19 spillerne i aktion sammen med Superligaspillerne. Det vil vi også gerne på det her tidspunkt, siger Kasper Hjulmand. Næste opgave for FC Nordsjælland foregår i Hamborg, hvor FCN på lørdag spiller opvisningskamp mod St. Pauli, som på den måde vil markere indvielsen af deres nye storstadion. Det bliver dog uden FC Nordsjællands Liga og U/21 landsholdsspillere, der på tirsdag skal afsted til Arizona.