Hjulmand: Foråret skal angribes

Kategorier

Hjulmand: Foråret skal angribes

FC Nordsjælland har taget hul på forberedelse til forårets kampe i Superligaen.

Det er dog ikke kun med tanke på netop kampene i foråret,  det er også med tanke på fremtiden at man tager hul på en lang opstart. For klubben opererer hele tiden i en proces hvor man forsøger at blive bedre og udvikle spillet på parametre som går hånd i hånd med den filosofi som klubben arbejder ud fra. Det er dog i første omgang foråret, som skal angribes med fuld styrke og de erfaringer som er samlet undervejs. – Det er jo en lang opstart vi har her i landet, otte uger, så der er massere af tid. Men vi er meget ambitiøse, og vi skal ud og angribe foråret. Vi ved præcis hvordan vores opstart har været fra de andre år, og vi forsøger så at ligge endnu mere på. Vi skal se om vi ikke kan blive fysisk bedre rustet til at udvikle spillet på samme tid. Vi prøver altid at gøre tingene integreret, dvs. at vi arbejder teknisk, taktisk og fysisk integreret på så meget det kan lade sig gøre, fortæller Kasper Hjulmand og uddyber mere præcist hvad der skal forbedres forud for forårets kampe. – Det er at vi gerne vil være mere aggressive i presset og vi vil gerne være hurtigere i de fase af spillet, hvor der er overgange, altså omstillingerne. Det kræver først og fremmest at man kan tænke hurtigere, men også at man kan flytte fødderne lidt hurtigere. Man skal kunne klare at gøre det hurtigt efter hinanden.  I starten vil det være mere opbyggende og jo tættere vi kommer på marts, jo mere specifikt og detaljeret vil det være. Men igen det vil blive meget integreret, og sådan har vi egentlig altid arbejdet, fortæller Cheftræneren. Du kan høre mere fra Cheftræneren i indslaget ovenfor.