Hjulmand: Calvo har et stort potentiale

Kategorier

Hjulmand: Calvo har et stort potentiale

Francisco Calvo satte i dag signaturen på en 2,5-årig kontrakt med FC Nordsjælland.

Cheftræner Kasper Hjulmand ser frem til at skulle arbejde sammen den costaricanske landsholdspiller, men maner også til forståelse for at Calvo skal bruge tid på at lære dansk fodbold at kende. – Det er jo en spiller som der skal udvikle sig og som vi har tid til at udvikle på, og så må vi se hvor hurtigt tingene går. Det er en spiller der har potentialet til at blive rigtig god, men hvor hurtigt han falder til og hvor hurtigt han lærer det her klima må vi se. Det er vigtigt vi tager det stille og roligt, fortæller Cheftræneren og fortæller lidt videre om de muligheder det giver i spillet at få en venstrebenet forsvarsspiller ind i truppen. – Det er en fleksibel og klog forsvarsspiler, som kan udvikle sig hos os, men han skal først lære os at kende. Vi har ledt efter en venstrefodet, for vi har kunnet mærke i vores spil at der har manglet lidt i spillet fra vores venstre side til vores højre side, det er gået lidt ned. Det giver os nogle muligheder i at få vendt spillet og nogle mere vinklet bolde. Men der er altså nogle heftige gutter han lige skal forbi først, siger Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Cheftræner Kasper Hjulmand i indslaget ovenfor.