Gytkjær solgt til FK Haugesund

Kategorier


Gytkjær sætter igen kursen mod Norge – foto: boesenfoto.dk

Gytkjær solgt til FK Haugesund

Christian Gytkjær, der i efterårssæsonen var udlejet til norske Sandness Ulf, fortsætter karrieren i det norske. Ny arbejdsgiver bliver FK Haugesund, som har underskrevet en 4-årig kontrakt med angriberen.

Sportsdirektør Jan Laursen: – Christian Gytkjærs succesfulde ophold i Norge i efteråret har givet ham mod på mere. Der har været stor Interesse for ham i Tippeligaen, og da hans kontrakt med FCN udløb til sommer, kunne han have valgt at gå på fri transfer om 6 måneder. I stedet har vi haft en rigtig god dialog med Christian og FK Haugesund, som begge skal have stor ros for deres professionelle tilgang til forhandlingerne, som har sikret os både et transferbeløb nu og her samt en andel af et eventuelt videresalg. – FK Haugesund var meget interesseret i at købe ham fri nu og her, så valget ikke så svært for hverken os eller ham. –  Christian har været igennem en spændende udvikling som spiller og menneske, og vi tror på, han kan blive en profil for Haugesund og i Tippeligaen. Det er vigtigt for os, at hjælpe de spillere videre, som har større chance for spilletid andre steder og jeg både tror og håber, at han kommer til at gøre det godt for sin nye klub. Christian Gytkjær er også godt tilfreds med måden, skiftet er kommet i stand: – Jeg har været glad for at være en del af FC Nordsjælland, hvor jeg har lært en masse gode mennesker at kende både i og omkring klubben. Det er ikke gået helt, som alle havde håbet, men jeg er glad for den måde, skiftet er kommet i stand og har kun gode ord at sige om FC Nordsjælland, som jeg ønsker alt muligt held og lykke i fremtiden. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang i min nye klub, som jeg har et rigtig godt indtryk af. Jeg har fået en god start i norsk fodbold og den håber jeg på, at kunne følge op i Haugesund. Christian Gytkjær kom til FCN i sommeren 2010 på en fri transfer. Han har senest været udlejet til Sandnes Ulf, hvor han scorede 8 mål i 12 kampe. For FCN har han spillet 32 kampe og scoret 6 mål.