Gør som Wesley Sneijder: Følg os på Twitter

Kategorier


Wesley Sneijder følger FCN på twitter, det kan du også gøre – foto: fcn.dk

Gør som Wesley Sneijder: Følg os på Twitter

Wesley Sneijder gør det og nu kan du også gøre det: Følg FC Nordsjælland på Twitter!

FC Nordsjællands elektroniske medier er i rivende udvikling og seneste skud på stammen er twitter, hvor du i foråret vil kunne opleve live-kommentarer fra kampene, billeder bag kulisserne, breaking news og både små og store nyheder. Twitter vil blive integreret med vores facebook-side og på sigt både vores youtube-kanal og FCN TV, som i øjeblikket er ved at blive re-introduceret med mange flere interviews, bag-om-FCN klip, Business-videoer og nye funktioner i forhold til tidligere. Vi er også i gang med at reintroducere FC News med masser af stort og småt fra livet i og omkring FC Nordsjælland og har du nogle gode idéer til indholdet, eller har du bare lyst til at give os ris eller ros, så kan du altid skrive din mening til press@fcn.dk. I første omgang kan du læse om Diadoras nye store fan-konkurrence om 10.000 kr. på både facebook og twitter. Næste skridt bliver FCN TV og FCN News – følg med på fcn.dk for mere information om de nye medier i FCN universet.