Fin indsats mod stærkt hold

Kategorier


Blandt de 3.700 tilskuere var der også en lille flok kroater for at følge FC Nordsjællands to kroatiske spillere, Ivan Runje og Mario Ticinovic.

Fin indsats mod stærkt hold

FC Nordsjælland tabte 1-3 med mange unge lovende spillere på holdet i testmatchen mod St. Pauli fra 2. Bundesliga på Millerntor stadion

Med syv spillere afsted på tjeneste med Ligalandsholdet i USA blev der plads til mange unge spillere på det mandskab, FC Nordsjællands trænerteam sendte på banen i Hamborg mod St. Pauli fra 2. Bundesliga. Resultatet af kampen blev en sejr på 3-1 til det stærke tyske mandskab, der havde sidste test inden turneringsstarten i 2. bundesliga i næste weekend. Derfor var der også troppet hele 3.741 tilskuere op i den isnende kulde på det flotte Millerntor stadion, og de fik en meget jævnbyrdig 1. halvleg at se. Holdene gik til pausen med 0-0 på tavlen, men da FCN i løbet af 2. halvleg foretog hele syv udskiftninger, fik det tyske mandskab bedre arbejdsbetingelser og vandt kampen 3-1. Kampen som helhed var for FCN en glimrende første træningskamp frem mod forårspremieren i Superligaen om godt en måned. FCN leverede en fin indsats, og mange af de unge spillere fik vist lovende takter. Det samme gjorde flere af de øvrige spillere, der fik chancen i fravær af alle landsholdsspillerne. Lasse Petry og Kamal Issah styrede den defensive midtbane fint gennem stort set hele kampen, og i centerforsvaret så man også Ivan Runje og nyindkøbte Francisco Calvo som et fint makkerpar i alle 90 minutter. Hele 1. halvleg var helt lige rent spillemæssigt, og det var meget få chancer, der blev givet væk fra begge holds side. Både FCN og St- Pauli var velorganiseret og leverede fint kombinationsspil. Morten Nordstrand havde et godt skudforsøg, men St Pauli virkede en anelse mere giftig i sine få afslutninger. Blandt andet havde hjemmeholdet et skud på stolpen, og Thomas Villadsen reddede også et nærgående skud, men begge hold forblev målløse til pausen. FC Nordsjællands Kamal Issah indledte 2. halvleg med et godt langskud, der gik lige forbi, og så slog St. Pauli i stedet til i det 52. minut med et pragtgmål af anfører Marius Ebbers til 1-0. Herefter fulgte nogle udskiftninger og lidt mere ustruktureret spil, og pludselig blev FCN ramt to gange af lette St. Pauli-scoringer. I det 70. minut kiksede Thomas Villadsen i sin parade af et langskud, og linjevogteren dømte bolden over linjen, før FCN-keeperen igen fik greb om læderet. Og øjeblikket efter blev det 3-0 på hovedstød ved en helt fri Marius Ebbers. Heldigvis overvandt FCN hurtigt de grimme minutter og svarede fint igen. Det gav fortjent reducering til 1-3 i det 80. minut, da Lasse Petry erobrede bolden og spillede prøvespilleren Omar Tounkara fri til baglinjen. Han prikkede smart bolden forbi sin oppasser og spillede skråt bagud til fremstormende Emiliano Marcondes, der scorede med et hårdt fladt skud. FCN sluttede kampen rigtig godt af, men det blev ikke til flere scoringer. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: 16 Thomas Villadsen
3 Francisco Calvo
11 Morten Nordstrand – ind i 54. min. 31 Omar Tounkara
13 Ogushan ”OG” Aynaoglu – ind i 46. min. 36 Kristian Lindberg
15 Joshua John – ind i 70. min. 28 Nichlas Rohde
17 Søren Christensen – ind i 62. min 34 Emiliano Marcondes
21 Ivan Runje
23 Mario Ticinovic – ind i 70. min. 33 Pascal Gregor
24 Kamal Issah – ind i 85. min. 12 Nicklas Mouritsen
30 Lasse Petry
35 Andreas Maxsø – ind i 62. min. 22 Mathias Majer Knudsen