FCN spiller på St. Paulis nyrenoverede stadion

Kategorier

FCN spiller på St. Paulis nyrenoverede stadion

FC Nordsjælland indleder serien af træningskampe i Hamborg med en kamp lørdag kl. 15 mod FC St. Pauli fra 2. Bundesliga

Efter den interne træningskamp i lørdags går det nu for FC Nordsjælland løs med træningskampe mod stærke modstandere frem til forårspremieren i Superligaen mod Horsens søndag 3. marts. Første opgave er lørdag kl. 15, hvor FC Nordsjælland har taget imod invitation til en kamp mod FC St. Pauli fra 2. Bundesliga på klubbens nyrenoverede Millerntor stadion. Der er bygget en helt ny tribune, og der er nu plads til 22.000 tilskuere. Så mange kommer der næppe til træningskampen mod FCN, men normalt er der også pænt med publikum til den slags kampe, og FC St. Paulie glæder sig til at kunne præsentere det danske mesterhold. Også FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand ser frem til mødet med FC St. Pauli: – Det er jo et godt tysk mandskab, som snart skal i krig i deres liga. For os er det første testkamp, og vi tager af sted med en ung trup. Vi glæder os til at få noget ud af den træning, vi har leveret de første par uger, så vi kan få den ind i kamp. – Det er ofte sådan i denne her periode, at man får mulighed for at se nogle an, hvor man måske kan blive overrasket, fordi de er længere fremme end man lige gik og regnede med, siger Kasper Hjulmand. Se videoen herover med Cheftrænerens vurdering.
Der er altid masser af tilskuere til fodbold på stadion i St. Pauli. (Foto: Jacobsen Sport and Entertainment)