FCN henter Conor O’Brien

Kategorier


Conor O’Brien får trøje nummer 4 – foto: fcn.dk

FCN henter Conor O’Brien

FC Nordsjælland har vundet kampen om 24-årige Conor O’Briens underskrift. Parterne er blevet enige om en kontrakt, som i første omgang sikrer de danske mestre to år med amerikaneren, der skifter på fri transfer fra SønderjyskE.

Conor O’Brien har senest spillet for SønderjyskE, men vil altså i fremtiden optræde med tigeren på brystet. Sportsdirektør Jan Laursen: – Conor O’Brien er en rigtig dygtig og fleksibel midtbanespiller, som vi igennem længere tid har fulgt på tætteste hold. Det er en hårdt arbejdende spiller, som har et godt blik for spillet, og som både kan indgå i det etablerede spil og slå de afgørende bolde frem i banen. Han er en spiller, som vi føler passer godt ind i den form for fodbold, vi ønsker at praktisere i FC Nordsjælland, og som også har bevist sig som målscorer. – Det er en meget ambitiøs spiller, som allerede nu er i periferien af det amerikanske landshold. Han har via to gode sæsoner hos Sønderjyske vokset til at være en profil i Superligaen, og med hans indstilling og lyst til at gøre absolut alt for at forbedre sig, så tror vi på han vil udvikle sig yderligere de kommende år. Og så har det også gjort en afgørende forskel, at han i samtalerne med trænerteamet klart har signaleret, at FC Nordsjælland var hans klare førsteprioritet. – Vores ambitioner i FC Nordsjælland er større end nogensinde og med Conor O’Brien tilgang, har vi fået en spiller med store ambitioner, som vil sikre at der også fremadrettet er hård konkurrence om pladserne. Conor O’Brien, som i øjeblikket er hjemme i USA støder til truppen i næste uge. Facts: Født: 28. oktober 1988
Højde: 177 cm
Klubber: Cary Clarets, Blokhus FC, SønderjyskE
Nummer: 4