FCN har solgt Adu til Club Brügge

Kategorier


Adu sætter kursen mod Belgien – foto: boesenfoto.dk

FCN har solgt Adu til Club Brügge

FC Nordsjælland og Club Brügge er blevet enige om en transfer, der sender midtbanespilleren Enock Kofi Adu til den belgiske storklub med omgående virkning.

Sportsdirektør Jan Laursen: – Der har det seneste års tid været støt stigende interesse for Adu i takt med hans og klubbens gode resultater, og derfor var det glædeligt, da han viste os tillid ved at forlænge sin kontrakt i efteråret. Det har gjort, at vi har ikke været presset til at tage en hurtig beslutning, men i stedet, sammen med Adu, har kunne prioritere en løsning, hvor både økonomi og sportslige ambitioner blev opfyldt til stor tilfredshed for alle parter. – Forløbet med Adu er en fantastisk historie, og også et godt eksempel på rigtig flot trænerarbejde af vores mange dygtige trænere og øvrige stab. Han kom til FCN som 19 årig  via en prøvetræning, og har sammen med holdet udviklet sig eksplosivt i de 2,5 år, han har været hos os. – Og det er derfor med både glæde og stolthed, vi sender ham videre til Club Brügge, som satser på og investerer benhårdt i at spille Champions League. – Adu har haft stor betydning for os, men som vi har set mange gange før, så betyder afgang også, at nye spillere får chancen og tager den. Det  tror vi også på sker denne gang og ønsker Adu alt muligt held og lykke. Læs og hør meget mere om transfervinduet på fcn.dk fredag eftermiddag, hvor sportsdirektøren løfter lidt af sløret for strategien og gør en foreløbig status