FC Nordsjælland tilbage igen 7. januar

Kategorier


Cheftræner Kasper Hjulmand og resten af FCN tager fat på opstarten mandag den 7. januar – foto: fcn.dk

FC Nordsjælland tilbage igen 7. januar

Farum Park lige for tiden stille hen, da FC Nordsjælland lidt endnu holder pause og lader batterierne op til opstarten.

Den første gang hvor spillerne igen møder ind under trænerteamets ledelse bliver mandag den 7.januar, hvor truppen altså igen samles efter en velfortjent ferie. Det bliver dog en dag bestående af tests og møder. Truppen får fornøjelsen af en YO-YO test, under fysiske træner Mathias Zangenbergs ledelse. Spillerne vil derfor fra starten af se hvem der har holdt formen ved lige. Tirsdag den 8. Januar bliver så første rigtige træningsdag for FC Nordsjælland-spillerne når de igen skal finde rytmen fra 2012. Tirsdagens træning er selvfølgelig åben for fans som skulle have lyst til at støtte FCN-spillerne i Farum Park. Tirsdagens træning bliver efterfulgt af en presse-seance, hvor de fremmødte medier får muligheden for at høre fra Cheftræneren og ledelse om forårets forberedelser, forventninger og målsætninger, med efterfølgende interviews med spillere. Det er muligt at se træningstiderne for den første uge her. Kommende træningsmodstander og destination af træningslejr vil blive offentliggjort her på fcn.dk senere.