De første fem kampe fastsat

Kategorier


Publikum i Farum Park kan glæde sig til forårspremieren søndag 3. marts kl. 14.00 mod Horsens. (Foto: Boesenfoto.dk)

De første fem kampe fastsat

FC Nordsjælland starter forårssæsonen i Farum Park mod Horsens søndag 3. marts kl. 14.00

Superligaen bliver skudt i gang med et brag, når FCN søndag 3. marts kl. 14.00 tager imod Horsens. Opening Day er altid noget særligt i Farum Park, og publikum kan glæde sig til forårets hæsblæsende slutspurt med kun 13 spillerunders højspænding. De første fem spillerunder er netop programsat med endeligt spilletidspunkt efter ønskerne fra TV-selskaberne og forhandling med Divisionsforeningen. Der har ved planlægningen også været de to landskampe mod Tjekkiet fredag 22. marts og mod Bulgarien tirsdag 26. marts at tage hensyn til. Det betyder, at FC Nordsjællands to hjemmekampe i Påsken er programsat til Langfredag 29. marts kl. 15.00 og 2. Påskedag 1. april kl. 15.00. Forinden skal FCN på to udebaneture til Herning mandag 11. marts kl. 19.00 og til Aalborg lørdag 16. marts kl. 17.00. Se FC Nordsjællands kampprogram her på hjemmesiden under kampe, og se hele kampprogrammet for Superligaen på DBU’s hjemmeside: KLIK HER