Brasiliansk forstærkning til offensiven

Kategorier


Brasilianske Ricardo Bueno spiller med nr. 9 for FC Nordsjælland.

Brasiliansk forstærkning til offensiven

FC Nordsjælland henter offensiv forstærkning i Brasilien. Ricardo Bueno da Silva (Ricardo Bueno) og FCN blev fredag morgen enige om en lejeaftale med option på køb, der sender angriberen til det nordsjællandske med omgående virkning.

Sportsdirektør Jan Laursen: – Ricardo Bueno er en rigtig dygtig og moden angriber, der ved hvor målet står. Han skal naturligvis vænne sig til de nye omgivelser og lære vores træningsmetoder og spillestil at kende, men vi er sikre på han har nogle kompetencer, som passer perfekt til os, og som kan gøre ondt på vores modstandere. – Han har allerede bevist sine evner som målscorer i flere af de store brasilianske klubber. – Det er naturligvis afgørende, at han falder godt til i Danmark og i FCN, og vi har derfor i første omgang valgt at indgå en leje-aftale for resten af sæsonen. Vi har dog sikret os en forkøbsret, og går alt, som vi håber, vil vi naturligvis veksle lejeaftalen om til en længere kontrakt til sommer. Ricardo Bueno ser frem til opholdet med følgende kommentarer: – Jeg glæder mig meget til at komme i gang. Jeg ved, at FCN kan lide at have bolden og spiller en form for fodbold, som passer perfekt til mig. Jeg vil gøre alt, jeg kan for at bevise mit værd, og håber selvfølgelig, at jeg kan bidrage med både mål og godt spil. – Jeg skal nok vænne mig til vejret, men det er jeg forberedt på og jeg ser bare frem til at træne med holdet og blive en del af klubben hurtigst muligt. Ricardo Bueno, som i 2010 bl.a. var topscorer i den liga, hvor Corinthians og Santos spiller, tiltræder truppen på mandag d. 28. januar. Du kan se glimt med Ricardo Bueno på følgende YouTube link:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=adSyeTXPvis Facts Navn: Ricardo Bueno da Silva
Født: 15. august 1987
Klubber: Grêmio, Oeste, Atlético Mineiro, Palmeiras, Atlético Goianiese
FCN Nr: 9