Bag om Buenos skifte

Kategorier

Bag om Buenos skifte

Hør det første interview med Ricardo Bueno, og se billeder fra den første dag i FCN-trøjen.

Ricardo Bueno fortæller om sit skifte: – Jeg er først og fremmest rigtig glad for at være her, det er første gang jeg er i Europa. Jeg er meget glad for at være landet her i FC Nordsjælland, og klubben har allerede taget vildt godt imod mig. Jeg håber på at gøre mit bedste og præstere godt. – Jeg er god med hovedet, en central angriber, som er god til at afslutte. Men jeg føler også at sammenspillet med de andre holdkammerater er vigtigt, og det prøver at gøre meget ud af. Jeg håber at hjælpe klubben med det jeg kan, og på den måde gøre alle glade. – Vejret er meget anderledes, meget koldt og anderledes i forhold til i Brasilien. I dag er det nok 35 grader i Brasilien, og her er det minus 5. Så jeg kan godt mærke forskellen, men jeg håber og skal bare forsøge på at koncentrere mig om at spille fodbold. Se videoen for at få mere indblik i den første dag i FC Nordsjælland for Ricardo Bueno.