Andreas Laudrup udlejes til AS St. Etienne

Kategorier


Andreas Laudrup skifter den røde FCN-trøje ud med St. Etiennes grønne – foto: boesen.dk

Andreas Laudrup udlejes til AS St. Etienne

FC Nordsjælland og AS St. Etienne blev onsdag kl.16.30 enige om de sidste detaljer, der sender Andreas Laudrup til den franske storklub i forårssæsonen.

De sidste papirer blev onsdag eftermiddag kl.16.30 underskrevet, og lejeaftalen sender Andreas Laudrup til AS St. Etienne. Sportsdirektør Jan Laursen udtaler:

- Efter en god og positiv dialog med Andreas Laudrup, har vi valgt at takke ja til et tilbud fra St. Etienne, der ønsker at leje Andreas i forårssæsonen. Her vil han få muligheden for at udvikle sig yderligere og spille fodbold på et højt niveau. – Vi ser det som en god chance for Andreas, som i efteråret ikke har fået helt det antal kampe i startopstillingen, vi og han havde håbet, og gør han det godt, er vejen banet for et permanent skifte, alternativt kommer han tilbage til os med lærerige erfaringer i baggagen. Andreas Laudrup selv er glad for muligheden for at hente vigtig erfaring i St. Etienne: – Det er en utrolig spændende chance og en mulighed, man skal overveje mange gange før man siger nej. Nu faldt det på plads og jeg glæder mig meget til de kommende seks måneder, hvor jeg får muligheden for at udvikle mig selv som både spiller og som menneske i en ny klub, ny liga og nyt land. – Jeg har det helt fantastisk med drengene i FC Nordsjælland, hvor sammenholdet i hele klubben er stærkt og forholdet mellem spillere, trænere, administration og ledelse er rigtig godt og tæt. Det vil jeg helt sikkert holde ved lige og derfor ser jeg heller ikke det her som et farvel. – Hvad der sker efter de seks måneder tænker jeg ikke rigtig på lige nu; jeg vil fokusere på at udvikle mig og få en masse erfaring i St. Etienne, som allerede har efterladt et positivt indtryk. Jeg glæder mig meget til den kommende tid, og håber det allerbedste for FCN i mellemtiden.