AKP: Vi investerer i et bedre FCN

Kategorier

AKP: Vi investerer i et bedre FCN

Det er ikke kun på fodboldbanen med nye spillere at FC Nordsjælland bygger på og udvider.

De penge som de danske mestre har tjent igennem det sidste stykke tid blandt andet via deltagelsen i UEFA Champions League vil blive brugt til at give et bedre FC Nordsjælland på alle fronter. Ombygning af administration og FCN-shoppen, mere attraktive lounger og bedre kampoplevelse i Farum Park er nogle af de ting som vil blive opgraderet i fremtiden. – Vi har besluttet at nogle af de midler som vi har tjent skal bruges på, at vi har brækket administrationen op og forsøger at tilpasse den til de afdelinger vi har og muligvis var det sket alligevel, men det har hjulpet processen med deltagelse i Champions League. Det bliver mere lyst og attraktivt at være her, men så sandelig også at komme på besøg, fortæller Allan K. Pedersen som glæder sig over det 2012 som FCN var igennem. – Det var nogle kæmpe oplevelse vi havde i 2012, vi lykkedes på så mange parametre end hvad vi tidligere har formået. Vi solgte jo billetter for hvad der svarer til 20-25 mio. ved deltagelsen i Champions League, hvilket var et godt bevis på at vi kunne gøre det interessant for rigtig mange mennesker at komme og se FCN spille i den største europæiske turnering, fortæller formanden. – De mider skal blandt andet bruges til at forbedre produktet FC Nordsjælland. FCN-shoppen bliver udvidet og bliver som nogle af de store europæiske klubber vi har stødt på ude i Europa. Kampoplevelserne skal blive mere spændende med events der sker omkring kampene, og vores lounger får et løft, så det bliver endnu mere indbydende at komme og besøge os, fortæller Allan K. Pedersen.