AC byder Uffe Bech velkommen

Kategorier


AC var så glad for nyheden at han straks måtte dele den med Lorentzen og alle sine followers på Twitter – foto: fcn.dk

AC byder Uffe Bech velkommen

Med Uffe Bechs ankomst i FC Nordsjælland røg antallet af spillere på den kombinerede Liga- og U/21-landsholdstur op på syv FCN-spillere.

Det betød også at Uffe Bech mødte et par af sine nye holdkammerater for første gang i lufthavnen i Kastrup inden landsholdet satte kursen mod Arizona. Og der var specielt én der var rigtig glad for at se Uffe Bech igen. Anders ’AC’ Christiansen og Uffe Bech har nemlig begge en fortid i Lyngby Boldklub, og derfor var det det helt store smil ’AC’ fik frem, da han fik nyheden om at Uffe i fremtiden skal spille i FC Nordsjælland. Hvis du gerne vil se videoen og interviewet med AC og Bech, så skal du besøge vores facebook-side. Hvis du ikke allerede er ’ven’ med os, så skynd dig ind og få det gjort, da du ofte får mange af vores nyheder og andre sjove ting på vores facebook-side.