Truppen til Chelsea FC

Kategorier


Parkhurst er at finde i truppen som onsdag skal spille mod Chelsea FC – foto: boesenfoto.dk

Truppen til Chelsea FC

FC Nordsjælland drager tirsdag morgen af sted mod London for at spille den sidste kamp i UEFA Champions League. Stamford Bridge kommer onsdag til at danne rammen for opgøret mod de forsvarende CL-mestre.

FC Nordsjælland flyver tirsdag formiddag til London, og tidlig aften står den på pressemøde og træning på Stamford Bridge inden der skal lægges taktik og restitueres, således at spillerne er helt klar til opgøret om aftenen. Den trup som drager til London er uden Morten Nordstrand og Jores Okore, men Søren Christensen er til gengæld med. For Okore og Nordstrand er begge spillere ude med skader. Okore er stadig sat ud af spillet med en fibersprængning i baglåret og for Nordstrands vedkommende er det efterveerne fra en hjernerystelse tidligere på sæsonen som giver problemer. – Nordstrand fik i sidste uge de samme symptomer, som da han havde sin hjernerystelse, og da vi ikke tager chancer, så skal han forholde sig fuldstændig i ro det næste stykke tid. Og før han er aktuel til at spille kamp igen, så skal han have trænet et par dage i træk uden gener, fortæller fysioterapeut Hans Ørting. Til gengæld er Søren Christensens skade i så meget bedring at han sætter sig i flyet sammen med resten af truppen og dermed har trænerteamet muligheden for at bruge ’SC’ med over 200 kampe i FCN-trøjen. FC Nordsjællands trup til UEFA Champions League mod Chelsea FC onsdag kl.20.45 på Stamford Bridge:
1. Jesper Hansen, 4. Henrik Kildentoft, 5. Anders “AC” Christiansen, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 10. Mikkel Beckmann, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 15. Joshua John, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup 23. Mario Ticinovic, 24. Kamal Issah, 25. David Jensen, 30. Lasse Petry, 32. Jannich Storch, 35. Andreas Maxsø og 36. Kristian Lindberg.