Truppen klar til FCK

Kategorier

Truppen klar til FCK

Det er søndag at efterårets sidste kamp skal spilles mod FCK i Parken.

De danske mestre trænede i formiddags sidste gang inden det går løs i Parken mod sidste års nummer to. Det er dog FCK, som lige nu befinder sig på toppen af Superligaen med et forspring på ni point ned til FC Nordsjælland. – Vi glæder os meget til at komme ind på vores anden hjemmebane. Der er ingen tvivl om at med et nederlag, så er mesterskabet anbragt, men uanset hvad så skal vi nok få et fantastisk forår, hvor vi går til angreb, spørgsmålet er så bare, hvad vi kan gå til angreb på. Vi er nogle klubber som forsøger at komme op til FCK, vi gør vores og vi gør vores bedste for at vi kan nærme os dem. Der er ingen tvivl om, at det er en kamp der kommer til at definere vores forår, fortæller Kasper Hjulmand der håber på massiv støtte fra de FCN-fans som kommer i Parken. Du kan høre mere fra Kasper Hjulmand i indslaget ovenfor. Der er kickoff kl.19.00 i Parken og portene åbnes kl.18.00 og der vil være overraskelser til de første 200 FCN fans som dukker op ved udebane afsnittet. FC Nordsjællands trup til Superligaen mod FCK søndag kl.19.00 i Parken:
1. Jesper Hansen, 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Anders “AC” Christiansen, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 10. Mikkel Beckmann, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 15. Joshua John, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup 23. Mario Ticinovic, 24. Kamal Issah, 25. David Jensen, 30. Lasse Petry, 31. Ragnvald Soma, 33. Pascal Gregor, 34. Emiliano Marcondes, 35. Andreas Maxsø, og 36. Kristian Lindberg.