Truppen klar til Brøndby IF

Kategorier

Truppen klar til Brøndby IF

Sidste træning inden søndagens opgør er overstået, og trænerteamet har udtaget der trup til kampen.

Én trup som ikke får glæde af Søren Christensen eller Jores Okore, da de begge blev skadet i sidste uge mod Esbjerg fB. Det giver muligheden for nye spillere til at vise deres værd, og det har de gjort flere gange tidligere i det tæt pakket efterårs program. Cheftræner Kasper Hjulmand fortæller om kampen. – Det bliver fantastisk at skulle ud og spille i Farum Park igen, vi glæder os rigtig meget. Sidste hjemmebanekamp i 2012, og det skal afsluttes med en sejr.  Brøndby er vel nok det hold i rækken med størst momentum, de har produceret rigtig mange chance i de sidste par kampe og har fået hentet en del point. Men vi skal levere vores normale spil og så er jeg overbevist om at vi nok skal producere de chance der skal til, siger Kasper Hjulmand. Du kan i indslaget høre mere fra Kasper Hjulmand om søndagens kamp. Og hvis du vil se hele programmet for hvad der skal ske i Farum Park på søndag til årets sidste hjemmekamp, så kan du finde det her. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod Brøndby IF søndag kl.19.00 i Farum Park: 1 Jesper Hansen, 4 Henrik Kildentoft, 5 Anders “AC” Christiansen, 6 Enock Kofi Adu, 7 Nicolai Stokholm, 8 Patrick Mtiliga, 10 Mikkel Beckmann, 11 Morten Nordstrand, 15 Joshua John, 18 Michael Parkhurst, 19 Mark Gundelach, 20 Kasper Lorentzen, 21 Ivan Runje, 22 Andreas Laudrup 23 Mario Ticinovic, 24 Kamal Issah, 25 David Jensen, 35 Andreas Maxsø og 36 Kristian Lindberg.