Spillerne takker fansene!

Kategorier

Spillerne takker fansene!

FC Nordsjællands-spillere er stolte over den udvikling der er sket på fan-siden i klubben. FC Nordsjælland har præsteret et fantastisk efteråret med bunkevis af fans til klubbens hjemmekampe. Den nyhed kan du læse her.

Til de 10 hjemmekampe i denne sæson har FCN haft 5.441 tilskuere i gennemsnit, mens det tilsvarende tal for de ti kampe i Farum Park i efteråret 2011 lød på 4.465 tilskuere. En gennemsnitslig stigning på 22 % i forhold til sidste sæson. Det er selvfølgelig ikke noget der er gået spillernes næse forbid, og det er noget de er massivt glade for. Men da de er konkurrence mennesker vil de have endnu flere fans på tribune og de glæder sig allerede nu til at gå banen i Farum Park til foråret. – Vi er stadig en ung klub skal man huske på, men man kan mærke at der kommer flere og flere på stadion. Det er fantastisk og fuldstændig som det skal være, så er det op til os at levere nogle underholdende kampe, siger sidste sæsons topscorer Søren Christensen og han bliver bakket op af Morten Nordstrand. – Jeg synes helt klart at der har været fremgang, ikke kun i efteråret, men hvis man kigger på for bare den gang jeg kom til klubben første gang for 5-6 år siden. Der er sket en del, og man kan se at gennemsnitstallet er blevet meget højere og stemningen er blevet bedre. Det er noget man ligger mærke til inde på banen og det kan være sådan nogle ting som giver flere point i sidste ende, fortæller Morten Nordstrand.