Michael Parkhurst til Augsburg

Kategorier

Michael Parkhurst til Augsburg

Amerikanske Michael Parkhurst, som har været en del af FC Nordsjælland siden 1. januar 2009, skifter efter kontraktsudløb til tyske Augsburg.

Sportsdirektør Jan Laursen: – Allerede da vi forlængede med Mike, vidste vi, at hvis hans fremgang fortsatte, ville han søge videre til en større liga ved kontraktens udløb. Mike har gjort et fremragende stykke arbejde i FC Nordsjælland, hvor han har været med til at føre klubben til pokaler, medaljer og et mesterskab. – Også uden for banen har Mike bidraget betydeligt. Samtidig har han udviklet sig som fodboldspiller, og det er glædeligt at han nu får nogle af sine ambitioner opfyldt ved at spille i én af verdens stærkeste ligaer. Vi ønsker ham al muligt held og lykke i Tyskland. Michael Parkhust fortæller selv om sin tid i FC Nordsjælland i videoen ovenfor.