Lorentzen: De andre frygter os i Farum Park

Kategorier


Der er ikke mange udehold der er taget fra Farum med point – foto: boesenfoto.dk

Lorentzen: De andre frygter os i Farum Park

15 Superliga-kampe uden nederlag fortæller lidt om det fort som FC Nordsjælland har fået opbygget i Farum Park.

Vi skal helt tilbage til marts måned i 2012 for at finde det sidste Superliga-nederlag for tigerne i Farum Park. Det var sæsonens første kamp mod Brøndby, og siden da har man altså ikke forlagt Farum Park i Superligaen uden minimum et point. – Jeg synes, det fortæller rigtig meget at vi ikke har tabt i så mange kampe. Man går ud med den tanke at de andre bange for at besøge os i Farum Park. Det er lidt ligesom det var før i tiden, da jeg spillede i Brøndby, der frygtede modstanderne også et besøg på Brøndby Stadion. Det er den fornemmelse vi har nu, de andre kan ikke lide at komme her, det er noget vi har skabt. Der er en stor ro og selvtillid på holdet når vi går på banen, fortæller Kasper Lorentzen. Sidste kamp i Farum Park spilles kl.19.00 søndag aften.