Jesper Hansen: Vi skal gøre arbejdet færdigt

Kategorier


Farum Park har været en ren fæstning for FC Nordsjælland nu i halvanden sæson i træk. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jesper Hansen: Vi skal gøre arbejdet færdigt

FC Nordsjælland er ubesejret i 15 Superligakampe i træk i “Fort Farum Park”, og FCN-keeperen er stærkt opsat på også at slutte godt af hjemme mod Brøndby søndag kl. 19

FCN har endnu ikke tabt en eneste af de 9 Superligakampe i Farum Park i denne sæson på den nye bane, og da FCN også gik ubesejret gennem de sidste 6 hjemmekampe i foråret, er det nu en imponerende serie på 15 kampe uden nederlag. Eneste Superliganederlag i Farum Park i 2012 kom i årets første hjemmekamp mod netop søndagens modstander fra Brøndby, der vandt 2-1 den 18. marts. FCN har således chancen for at runde et helt år som ubesejret hjemme, hvis kampen søndag kl. 19 og forårets første hjemmekamp mod Horsens 3. marts begge giver point. De 15 kampe i træk uden nederlag er med 10 sejre og 5 uafgjorte kampe, altså en samlet høst foran eget publikum på 35 point inden søndagens kamp. Den samlede målscore for de 15 kampe er så imponerende som 35-10, og målmand Jesper Hansen har holdt rent bur i otte af kampene. FCN-keeperen er også stærkt opsat på sejr og endnu et clean sheet mod Brøndby: – 2012 har været et vildt godt år for hele FC Nordsjælland, og nu skal vi gøre arbejdet færdigt. Det er meget vigtigt, at vi slutter godt af hjemme mod Brøndby og ude mod FCK i den sidste Superligakamp, så vi holder vores position i toppen. – Vi vil så gerne slutte et fantastisk flot år af med også at fstholde den fine statistik foran vort eget publikum og bevise, at vi kan holde fokus på Superligaen ved siden af Champions League kampene. Vi har spillet mange kampe, og nu skal vi lige koncentrere os om at præstere i en uge mere, siger Jesper Hansen. – For en målmand betyder clean sheet meget, og det har da været et fantastisk år både for holdet og for mig. Jeg vil rigtig gerne fuldende den gode hjemmebanestatistik med endnu et clean sheet og en sejr over Brøndby, der jo var det sidste hold, der slog os her i Farum Park, lyder det fra en tændt FCN-keeper. Det hæsblæsende efterår afsluttes med tre store kampe på kun én uge, da FCN mellem de to kampe mod Brøndby og FCK i Superligaen på onsdag sætter punktum i Champions League med kampen mod Chelsea på Stamford Bridge i London.