Jesper Hansen: Beæret, skuffet og stolt

Kategorier

Jesper Hansen: Beæret, skuffet og stolt

Det blev langt fra nogen sjov oplevelse på Stamford Bridge onsdag aften, hele 6-1 måtte FC Nordsjælland pakke bagagen sammen med.

En lektion fra nogle af de bedste klubber i Europa og vigtig erfaring om hvad det kræver at deltage i verdens største turnering er nogle af de ting som FC Nordsjælland har høstet i UEFA Champions League. Afslutningen på turneringen var dog langt fra som håbet fra spillernes side. – Det var fedt at prøve, det var fedt at spiller her, men vi bliver bare slået på alle parametre. Chelsea sad tungt på kampen, og der er ikke så meget vi kan sige, vi er mega skuffet over resultatet og vi er ramt på vores stolthed. Vi må op med hovederne og så må vi slutte godt af og give fansene en fed kamp inde i Parken på søndag, fortalte Jesper Hansen og konkluderede samtidig lidt på UEFA Champions League præstationerne. – Jeg tager nogle kampe på højeste niveau med i min bagage og nogle fede oplevelser. Det er noget man får smag for og noget man vil prøve igen, jeg er stolt af os som hold at vi har prøvet det her og fået det med som erfaring. Og jeg er beæret over at stå her med FC Nordsjælland, sagde målmanden efter kampen.