Hjulmand: Plads til at angribe Chelsea

Kategorier

Hjulmand: Plads til at angribe Chelsea

FC Nordsjælland lukkede søndag ballet i Farum Park med en 3-0 sejr, og onsdag venter så Chelsea på Stamford Bridge.

Det var en yderst tilfreds Cheftræner, som mandag sammen med resten af truppen kunne lukke søndagens sejr ned. – Vi gav lidt for mange chancer væk, Jesper har et par vigtige redninger, men ellers synes jeg vi har god kontrol på kampen. En fornøjelsen at vinde 3-0, der var mange, som efter sidste søndags nederlag, der mente at vi var både døde og begravet. Vi fik dog vist at vi bestemt er her, og det var rart at se flere spillere i truppen præstere godt, fortæller Cheftræneren og glæder sig til Stamford Bridge og Chelsea. – Man skal endelig ikke tro at Chelsea er et dårligt hold bare fordi de har leveret et par dårlige resultater. Det er ikke kun måltavlen der betyder noget her, det bliver hård modstand, siger Hjulmand og fortæller lidt mere om hvilke taktiske muligheder trænerteamet lige nu overvejer forud for onsdagens UEFA Champions League kamp. – Overvejelsen er om vi skal bruge mere end to mand til at lukke rummet foran forsvaret, da de skubber mange folk derop. Skal vi spille med tre mand på midten, som vi gjorde i anden halvleg mod Juventus, så vi er stærkere der. VI har arbejdet lidt med en 3-4-3’er, som gør os lidt mere kompakte i forsvaret. Den var vi ved at smide på bordet i går mod Brøndby, det er noget som vi har trænet på i et stykke tid. Så der er en del overvejelser, men vi skal på bolden og true dem, for der er plads at spille i og der er plads at angribe i, fortæller Kasper Hjulmand inden holdet tirsdag sætter kursen mod London. Du kan høre mere Cheftræneren i indslaget ovenfor.