Hjulmand hyldes som årets træner

Kategorier


Hjulmand sender et OK-tegn til spillerne – foto: gettyimages

Hjulmand hyldes som årets træner

Når Brøndby på søndag kommer på besøg, så vil Dansk Træner Union overrække Kasper Hjulmand titlen som ‘Årets Træner’.

FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand blev fortjent kåret som ”Årets træner” i dansk fodbold ved det traditionsrige awardshow mandag 9. november. Kasper Hjulmand har sammen med hele trænerteamet både ført FCN til det danske mesterskab og videreudviklet klubbens positive spillestil. – Det er selvfølgelig en titel som er jeg sindsyg stolt over at modtage for den kommer fra kollegaerne, men det er så sandelig også en titel jeg modtager på vegne af mine kollegaer her i FC Nordsjælland. Det har været med til at inspirere mig hver dag, og det er en fornøjelse at komme på arbejde hver dag. De har stor fortjeneste i denne pris. Men det er også en pris, som når jeg kort tænker over det, så er der blevet brugt en del vågne timer på at tænke fodbold, siger Cheftræneren, som dog lige nu har snuden placeret i kampen mod Brøndby. – Ja, det er tre point der er fokus på lige nu, så betyder det andet ikke så meget. Det må bliver når vi er færdige med sæsonen at vi kigger på det, fortæller Kasper Hjulmand. Umiddelbart før kickoff for dagens kamp mod Brøndby, vil FCN sammen med Dansk Træner Union også her i Farum Park markere kåringen af Kasper Hjulmand som årets træner. Vær parat til at deltage i hyldesten lige op til kampstart, hvor også Søren Christensen vil blive fejret for sine 200 kampe med tigeren på brystet. FC Nordsjælland tog i det hele taget godt for sig af priserne ved fodboldens årlige awardshow, hvor Nicolai Stokholm blev kåret som årets spiller i Superligaen og Jores Okore blev årets talent.